Hotel Woudrichem zoekt nieuwe uitbater

Foto: Facebook:Regiowoudrichem
6 mei 2020, 21:01
Verlopen

WOUDRICHEM - Nog voor de officiële opening moeten de huidige eigenaren Tonny Vos en Joost de Kok van het statige hotel aan de Molenstraat in Woudrichem op zoek naar een nieuwe uitbater. De klik met de huidige uitbater Conny van Gastel bleek er niet te zijn.

Ook gooit de coronacrisis roet in het eten. Het volledig gerenoveerde hotel zou op 1 mei de deuren openen. Dit in combinatie met exploitatieproblemen maakt dat er gezocht wordt naar een nieuwe openingsdatum. De heropening van het hotel zal samen gaan vallen met de bouw van een serre aan de achterzijde van het voormalige postkantoor. Dit is een grote wens van de eigenaren. De procedure hiertoe is doorlopen. Voor de bouw van de serre staan alle seinen op groen bij de gemeente Altena volgens de eigenaren van het pand.

Vesting Woudrichem kan dus rekenen op een mooi nieuw hotel echter iets later dan gepland en met een nieuwe kapitaalkrachtige uitbater.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl