Nieuwe voorzitter voor V.V. Almkerk

Foto: VV Almkerk
9 mei 2020, 20:31
Verlopen

ALMKERK - Hans Keller volgt Ron van het Hof op per 1 juni als voorzitter van voetbalvereniging Almkerk.

Ron van het Hof heeft aangekondigd dat hij, wegens drukke werkzaamheden, genoodzaakt is zijn functie van voorzitter op 1 juni neer te leggen. Het bestuur heeft begrip voor dit besluit en is dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Met trots kondigt het bestuur aan dat Hans Keller, een man van de club die nog actief de voetbalsport bedrijft, bereid is gevonden het voorzitterschap per 1 juni 2020 op zich te nemen.

Van het Hof laat weten: “Helaas moet ik nu aankondigen dat ik mijn functie van voorzitter van onze prachtige vereniging m.i.v. 1 juni moet opzeggen, omdat deze functie niet gecombineerd kan worden met mijn nog verder toegenomen werkzaamheden. Deze mededeling doe ik met een bezwaard hart, maar ook met een glimlach, omdat het bestuur een nieuwe, jonge, capabele voorzitter kan voordragen.” De nieuwe voorzitter Keller laat weten zin te hebben in zijn taak: “V.V. Almkerk, dat zijn wij allemaal. En samen zijn wij onverslaanbaar.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl