Jeu de Boules start in Giessen

Foto: HartenBrigade
5 juni 2020, 19:46
Verlopen

GIESSEN - Vereniging 'De Verbinding Giessen-Rijswijk' zet de Jeu de Boules banen open naast sportcomplex de Jager in Giessen voor de start van het seizoen. Samen spelen en samen delen komen samen.

Op zaterdag 13 juni bent u welkom vanaf 13.00 uur om vrijblijvend kennis te maken met het spel, de regels en de drijvende krachten achter de nieuw opgerichte vereniging. Op twee mooie banen is het spel te spelen direct gelegen naast het Groene Hart in Giessen. U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de start van deze sport.

Onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers staan de initiatiefnemers en de commissieleden u graag te woord om kennis te maken met het spel en u te informeren over de mogelijkheden. De gastvrijheid wordt mede mogelijk gemaakt door de HartenBrigade. De vereniging ziet toe op de richtlijnen en het naleven hiervan zoals opgesteld door het RIVM.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl