Snelweg enige tijd afgelopen vanwege eenzijdig ongeval

Foto: Rijkswaterstaat
7 juni 2020, 11:10
Verlopen

NIEUWENDIJK - Een bestuurder is zondagochtend omstreeks 10.00 uur gecrasht met zijn auto op de A27 tussen Hank en Nieuwendijk.

De bestuurder was in de vangrails terecht gekomen en zou al tollend tweehonderd meter verder midden op de snelweg tot stilstand zijn gekomen. Over de gehele lengte van de weg lagen onderdelen van de auto. De snelweg was door het ongeluk enige tijd afgesloten. De bestuurder stapte na het ongeluk zonder zichtbare verwondingen uit de auto.

Getuigen meldden aan de politie dat ze even voor het ongeluk met hoge snelheid door de Porsche werden ingehaald. De bestuurder bleek onder invloed van verdovende middelen te zijn en is meegenomen naar het politiebureau voor afname van bloed. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is onduidelijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl