Livestream concert vanuit de Grote Kerk te Gorinchem

Foto: Johan Bregman
9 juni 2020, 18:32
Verlopen

GORINCHEM - Op donderdagavond 25 juni 2020 om 20.30 uur is er een livestream concert vanuit de Grote Kerk te Gorinchem.

Maar liefst drie organisten geven met elkaar een concert op het prachtige Bätz – Witte orgel. De titularis van de Grote Kerk en tevens stadsorganist van Gorinchem Arjan Versluis, Rien Donkersloot, organist van de Joriskerk te Amersfoort en Sietze de Vries, organist van de Martinikerk te Groningen gaan voor u spelen. Deze toporganisten spelen literatuur en gaan ook improviseren. Alle drie de organisten zijn ook goede improvisatoren.

De musici laten de diverse klankkleuren en mogelijkheden van het orgel zo goed mogelijk aan u horen. U kunt het concert live beluisteren op donderdag 25 juni 2020 vanaf 20.30 uur via de website van Rien Donkersloot www.riendonkersloot.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl