Ondernemer start kraam met beschermingsmiddelen

Foto: Altena TV
14 juni 2020, 17:44
Verlopen

VEEN - Een ondernemer uit Veen is een verkoopkraam gestart om corona-beschermingsmiddelen aan de man te brengen.

Voor ondernemer Arno Boll is het totaal iets anders dan wat hij normaal doet. Normaal is hij ondernemer in uitvaartbenodigdheden, maar daarnaast verkoopt hij nu beschermingsmiddelen waar nu veel vraag naar is. Totaal nieuw is het niet, door de vele sterfgevallen sinds eind februari kreeg het bedrijf het erg druk. Daarbij kwam ook vaak vraag naar beschermingsmiddelen. Diverse zorginstellingen en ook ziekenhuizen wisten de ondernemer te vinden. De vraag naar beschermingsmiddelen heeft Boll aan het denken gezet. Nu wil hij ook zorgprofessionals en particulieren in de gemeente Altena helpen. Door de juiste producten aan te bieden en goed bijhorend advies te geven, haalt Boll veel voldoening uit deze nieuwe uitdaging.

Geld verdienen is bijzaak: “Wij vinden het leuk om dit te doen, het is leuk voor onze werknemers om mensen te kunnen helpen. Wij hoeven er in die zin niet aan te verdienen, het is leuk als het de kosten opbrengt en het beschikbaar is”, legt Boll uit.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl