Zomertour Bibliotheek CultuurPuntAltena van start

Foto: Redactie
15 juli 2020, 18:51
Verlopen

WIJK EN AALBURG/ALTENA - Met een workshop striptekenen als eerste activiteit van de zomertour van de Bibliotheek CultuurPuntAltena is het zeer diverse programma van start gegaan.

Aandachtig luisterden de kinderen naar professioneel striptekenaar Danker Jan en gingen aan de slag met hun eigen strip. De zomertour duurt nog tot en met 25 augustus en biedt tal van activiteiten voor de jeugd in Altena. Op het programma staat onder andere; muziek maken voor de allerkleinsten, podcast maken met de Radiorakkers, streetbeats, theater, dansen uit en prentenboek en koken voor de keizer.

Ook komen de winnaars van de LEGO masters naar Woudrichem voor een Meet and Greet en workshop op 11 augustus. Voor een compleet overzicht van de activiteiten en aanmelden kijkt u op de website van Bibliotheek CultuurPuntAltena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl