‘De Pomp’ komt met zomerprogramma voor thuisblijvers

Foto: JC de Pomp
17 juli 2020, 18:41
Verlopen

ALMKERK - Jongerencentrum ‘De Pomp’ in Almkerk komt deze zomer met een extra activiteitenaanbod voor jongeren die deze zomer thuisblijven. Ook hebben ze een videoboodschap voor jou.

Op het programma staat onder andere een 0,0% cocktailparty, filmavond met tapas, nerfgames en op zaterdag 25 juli organiseren ze een heus ‘watergames event’ in zwembad Werkina in Werkendam. “Vanwege de coronacrisis blijven veel jongeren thuis of gaan ze korter op vakantie. Als jongerencentrum vinden wij het belangrijk om juist in deze periode open te blijven om zo contact te houden met jongeren en bij te dragen aan een mooie en ontspannen zomervakantie”, aldus Pompmedewerkers Luuk Verhagen en Bart Schutte.

De Watergames die zij op zaterdag 25 juli organiseren beginnen om 19.15 uur. Men zal om 18.45 vertrekken bij jongerencentrum ‘De Pomp’. Kosten zijn € 2,- p.p. (inclusief entree voor het zwembad en een drankje). Jongeren die het makkelijker vinden om direct naar het Werkina te komen zijn daar welkom vanaf 19.00 uur.

Na afloop van de watergames (om 21.15 uur) kunnen de jongeren als ze willen nog even nakletsen en gamen in ‘De Pomp’ deze blijft geopend tot ongeveer middernacht. De activiteiten van jongerencentrum ‘De Pomp’ zijn bedoeld voor jongeren vanaf 12 jaar. Iedereen is van harte welkom. Deze zomer nodigen ze ook alvast alle jongeren uit die na de zomer naar de middelbare school gaan. Voor meer informatie kijk je op www.depomp.com of de social media.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl