Trainers ACKC breken door wanbeleid bestuur

Foto: Redactie
18 juli 2020, 20:42
Verlopen

ALMKERK - De crisis duurt voort binnen de Almkerkse Christelijke Korfbalclub ACKC. In februari van dit jaar werd bekend dat de destijds zittende penningmeester geld heeft verduisterd uit de clubkas. Nu breken ook de trainers met de korfbalvereniging.

Zowel hoofdtrainer Pieter Lagendijk als assistent Pascal Kerkhof leggen de taken neer als trainers bij ACKC. Een gebrek aan vertrouwen bij het technische beleid van de club waar Bults voorzitter van was ligt daar aan ten grondslag. Lagendijk bevestigd dit: “Er is geen basis meer en vertrouwen voor het nieuwe seizoen.”

De club staat voor een grote uitdaging met bestuurlijke kwesties. Hoe deze crisis overwonnen kan worden zal later blijken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl