HartenBrigade: Ode aan de vrijwilliger

Foto: HartenBrigade
25 juli 2020, 19:09
Verlopen

GIESSEN - Een Roefelweek zonder vrijwilligers is als een huis zonder fundering. De HartenBrigade van Trema Welzijn is trots en dankbaar voor de geweldige groep vrijwilligers die zich al jaren belangeloos inzetten.

Vele uren aan voorbereiding en een volledige week vakantie offeren de vrijwilligers op om ieder jaar 50 kinderen een mooie vakantieweek te bezorgen. Ook kinderen voor wie de vakantie niet vanzelfsprekend een feestje is, worden door hen een midweek lang met veel liefde en passie omringd. Niets is te veel en bijna alles is mogelijk. Nicolette van Andel, initiatiefneemster van de HartenBrigade, benadrukt dat het bijzonder is dat zo veel mensen structureel en ook incidenteel betrokken willen zijn bij de Roefelweek.

Sfeer en voldoening zijn belangrijke bestanddelen voor het grote vrijwilligersaantal welke bij alle activiteiten van de HartenBrigade betrokken zijn. Deze week hebben drie mensen zich spontaan aangemeld om in het nieuwe seizoen te komen helpen en daar is men maar wat blij mee in de HartenJager. Lijkt het ook jou leuk om een steentje bij te dragen? Bel dan naar 06-38694800 en maak samen met alle andere mensen het verschil.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl