Nog steeds zorgen om snelheid op Hoofdgraaf te Andel

Foto: Redactie
29 juli 2020, 19:05
Verlopen

ANDEL - In september vorig jaar heeft een aantal inwoners uit Andel tijdens een Altenatafel ingesproken over de verkeerssituatie in de Hoofdgraaf.

Een van de zorgen die de inwoners daar uitspraken, was de hoge snelheid waarmee over de weg wordt gereden. Het college heeft vervolgens gesproken met de insprekers en snelheidsmetingen laten uitvoeren. Daarna is het echter stil geworden. Het probleem bestaat namelijk nog steeds.

De VVD Altena heeft bij monden van Pim Bouman daarom schriftelijke vragen gesteld aan het het college. Zij vragen zich af welke acties er genomen gaan worden om eindelijk de snelheidsoverlast op de Hoofdgraaf aan te pakken. Ook is de wens om de aanwonende van de straat hierbij te betrekken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl