Team Schoon-Stam piekt opnieuw

Foto: #Eredivisiebeach @pimspictures
11 augustus 2020, 08:13
Verlopen

WERKENDAM - "Twee uit twee", zei de speaker van dienst aan het eind van het Eredivisie beachvolleybaltoernooi in Almelo. Hiermee doelde hij op de tweede overwinning van het team Raïsa Schoon-Katja Stam in even zoveel eredivisie toernooien.

Het waren niet zomaar overwinningen, want net als de eerste keer in Zaandam wisten ze ook nu het nummer één team van Nederland, het voor de Olympische Spelen gekwalificeerde team Sanne Keizer-Madelein Meppelink, te verslaan.

Het hele toernooi al wisten Raïsa Schoon-Katja Stam goed met de tropische omstandigheden om te gaan en met de bagage van ook vier topdivisietoernooien in hun rugzak, waarvan drie overwinningen en één tweede plaats, blijken ze nu al als nieuwgevormd team voldoende op elkaar ingespeeld om in Nederland de norm te kunnen zetten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl