Aanleg drempels Rijksstraatweg Sleeuwijk

Foto: Gemeente Altena
14 augustus 2020, 12:10
Verlopen

SLEEUWIJK - Maandag 17 augustus start de gemeente met de aanleg van twee verkeersdrempels in Sleeuwijk. De drempels komen in de buurt van de aansluiting met de Roef en bij de aansluiting met de Hoogjens. De werkzaamheden duren tot en met 21 augustus.

Op de Rijksstraatweg wordt te vaak te hard gereden. Samen met de aanwonenden is een aantal maatregelen afgesproken om de snelheid uit het verkeer te halen. Zo vinden er regelmatig snelheidscontroles plaats en staan er opvallende herhalingsborden 50 km/u.

Er worden verkeersbegeleiders ingezet om deze gedeeltelijke afsluiting in goede banen te leiden. De gemeente zal proberen de verkeershinder tot een minimum te beperken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl