46-jarige Werkendammer aangehouden

Foto: Archief
15 augustus 2020, 13:10
Verlopen

WERKENDAM - Vrijdagmiddag 14 augustus is rond 16.30 uur een 46-jarige Werkendammer aangehouden in zijn eigen woning. De man wordt ervan verdacht zijn vriendin te hebben mishandeld.

Toen agenten naar de woning kwamen om de man te horen, rende de man richting de tuin. Agenten gingen achter hem aan, waarna de man begon te gooien met verschillende voorwerpen, waaronder een trap en een strijkplank. Volgens de politie kon een agent net op tijd wegspringen.

De man bleef zich tegen zijn aanhouding verzetten en daarop besloten de agenten peperspray te gebruiken. Desondanks bleef hij agressief en kwam hij op de agenten af, waarop zij besloten hun wapenstok te trekken. Zelfs tijdens het omdoen van de handboeien weigerde de 46-jarige Werkendammer mee te werken. Een agent raakte daarbij gewond aan een arm. Twee agenten deden aangifte van poging tot zware mishandeling. De man zit vast en er is een zorgmelding opgemaakt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl