67e ronde van Hank gaat door op 13 september

Foto: Archief
27 augustus 2020, 08:00
Verlopen

HANK - De 67e Ronde van Hank gaat door! De kermis van Hank, die altijd gelijktijdig in het dorp te vinden is, helaas niet. Ook de dikke bandenrace is vanwege de te grote drukte op een kleine ruimte komen te vervallen in 2020.

Op maandag 17 augustus kreeg de organisatie het verlossende telefoontje van de gemeente Altena dat de organisatie van de wielerronde doorgezet kan worden, mits er de komende tijd landelijk niets meer veranderd rondom corona. Op zondag 13 september start in Hank volgens traditie de koers met het volgende programma.

Om 11.45 uur starten de recreanten aan het ‘Open Kampioenschap Land van Heusden en Altena’. Deze rit is 40 kilometer. Om 13.00 uur starten de junioren met een rit van 60 kilometer. Om 14.30 uur is het aan de nieuwelingen met een rit van 40 kilometer. Tot slot starten om 15.45 uur de elite, beloften, professionals-B en amateurs. Zij maken een rit van 80 kilometer. De huldiging van de eindwinnaar wordt verwacht rond 17.50 uur. De start- en finishlijn ligt ter hoogte van de T-splitsing Steurstraat en Henri Dunantstraat.

Kijk op de website rondevanhank.nl voor alle actuele informatie. Alle bezoekers worden geacht vooraf de coronamaatregelen te lezen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl