Coronaproof Foodtruckfestival: In Woudrichem weten ze hoe dat kan

Foto: Redactie
6 september 2020, 17:49
Verlopen

WOUDRICHEM - Afgelopen zondagmiddag rond de klok van vijf uur hadden al zeker 700 mensen het Foodfestival in Woudrichem bezocht. De organisatie verwachtte met het eerste coronaproof Foodfestival in Altena ruim 1.000 bezoekers te trekken.

Het Foodtruckfestival is een alternatief voor de Woerkumse Week, een nieuwe feestweek in Woudrichem, die door de opmars van het coronavirus afgelast moest worden. De jonge en ambitieuze organisatie blijkt creatief want het is gelukt om een sfeervol Foodtruckfestival neer te zetten op ’t Rond waarbij alle geldende maatregelen in acht genomen kunnen worden.

Zowel bezoekers, organisatie en de eigenaren van de Foodtrucks genoten zichtbaar onder een heerlijk zonnetje van dit mooie evenement. Met een grote diversiteit aan eten en drinken, sfeer en gezelligheid, was het voor de bezoekers soms even wachten voordat het terrein betreden kon worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl