Energiespreekuur bij Bibliotheek CultuurPunt Altena

Foto: Duurzaam Stoer
8 september 2020, 15:06
Verlopen

WOUDRICHEM/WIJK EN AALBURG - Is uw energierekening te hoog of ziet u door de bomen het bos niet meer bij alle verschillende energieaanbieders? Dan biedt het Energiespreekuur bij Bibliotheek CultuurPuntAltena, in samenwerking met Altena Woont Slim, uitkomst.

Denkt u dat u kunt besparen op uw energierekening, maar weet u niet precies hoe? En wilt u er zeker van zijn dat u een onafhankelijk advies krijgt? Maak dan eens een afspraak met de vrijwilligers van Altena Woont Slim, tijdens de energiespreekuren in Woudrichem of Wijk en Aalburg. Breng uw energierekening mee. Zij adviseren u ook meteen wat u bijvoorbeeld kunt besparen door de aanschaf van een waterbesparende douchekop of het stoppen van het sluipverbruik. Via de elektronische agenda op www.west-brabantwoontslim.nl/altena/energiespreekuur/ maakt u eenvoudig een afspraak voor het energiespreekuur. U bent de komende periode van harte welkom op de locaties van de Bibliotheek in Woudrichem of Wijk en Aalburg. De afspraak duurt 20 minuten.

Het energiespreekuur wordt georganiseerd door Altena Woont Slim in samenwerking met Bibliotheek CultuurPuntAltena. Het initiatief is ontstaan doordat er vanuit de gemeente Altena de behoefte ligt om inwoners te wijzen op het slim omgaan met energie. Veel inwoners zijn zich niet bewust van het feit dat er met minimale middelen bespaard kan worden en dat u ook op deze manier kunt bijdragen aan de verduurzaming van ons klimaat.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl