IMS Voltena Dames 1 start oefencampagne

Foto: Rene van der Giessen
8 september 2020, 06:31
Verlopen

WERKENDAM - Het indoorseizoen volleybal staat weer voor de deur. De komende weken wordt de competitie, die in maart abrupt werd afgebroken door corona, langzaam maar zeker weer hervat.

IMS Voltena Dames 1 stond op het moment dat de competitie werd beëindigd op een mooie derde positie, met uitzicht op meer. We zullen echter nooit weten wat het had kunnen worden. Feit is wel dat de voorbereiding op een nieuw seizoen topdivisie inmiddels weer is begonnen. Vorig seizoen werd in Weerselo geoefend tegen de eerste damesteams van Wevo ’70 en Rosstars, het afgelopen weekend werd gespeeld tegen eredivisionist Peelpush Dames 1.

In oefenwedstrijden worden meerdere spelers op meerdere posities getest, daarom zijn de resultaten in deze fase nog niet belangrijk. Toch was er een resultaat dat wel belangrijk was om te noemen, want hoofdsponsor IMS Werkendam B.V. stelde nieuwe wedstrijdtenues en trainingspakken ter beschikking, zodat de dames er dit seizoen weer representatief bij lopen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl