Lintje voor Kees van Maastrigt

Foto: Archief
13 september 2020, 17:06
Verlopen

WOUDRICHEM - De 79-jarige Kees van Maastrigt uit Woudrichem kreeg zaterdagmiddag 12 september op Fort Giessen een koninklijk lintje uitgereikt.

Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Van Maastrigt is al sinds 1990 betrokken als bestuurslid en voorzitter van de Archeologische Vereniging Land van Heusden en Altena. Hij zet zich op vele manieren in om de geschiedenis levend te houden. Hij doet onder andere onderzoek, geeft lessen en lezingen, schrijft artikelen en boeken en hij heeft de permanente tentoonstelling op Fort Giessen ingericht.

Van Maastrigt is ook al sinds 1999 bestuurslid bij Erfgoed Altena. Daarnaast heeft hij zich vele jaren ingezet voor de straatnamencommissie van de voormalige gemeente Woudrichem én heeft hij acht jaar op de buurtbus gereden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl