Gezonde kantine bij NOAD’32

Foto: Website/fotoalbum Noad'32
17 september 2020, 21:15
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op zaterdag 19 september om 10.30 uur wordt in de kantine bij NOAD'32 het zilveren certificaat uitgereikt door Irene Walk van Team Fit.

NOAD’32 is via de organisatie van de AltenaCup in contact gekomen met Team Fit. Na een prettige kennismaking heeft de voetbalvereniging uit Wijk en Aalburg zich ingezet voor een gezondere kantine, omdat dit bijdraagt aan de gezonde leefstijl van leden en bezoekers.

NOAD’32 vindt een gezond voedingsaanbod en een gezonde uitstraling belangrijk voor haar vereniging. Daarom werken ze volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. Hiermee wordt een gezonde keuze een makkelijke keuze. NOAD’32 werkt structureel aan een gezondere kantine, dit doen zij o.a. door jaarlijks de kantinescan uit te voeren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl