Extra Line Dance avond in Drongelen

Foto: Archief
22 september 2020, 17:37
Verlopen

DRONGELEN - Helaas heeft het coronavirus ook invloed op de activiteiten van het dorpshuis in Drongelen. Zo mocht er enige tijd niet gelinedanced worden.

Nadat de richtlijnen van het RIVM en de regering werden versoepeld, werd er besloten om het Line Dance weer op te pakken. Er worden momenteel weer wekelijks Line Dance lessen gegeven. Op zaterdag 26 september wordt er een extra Line Dance avond georganiseerd voor de dansers. Wil jij eens komen kijken naar het Line Dance? Dan kun je zaterdagavond langskomen.

Meedansen kan helaas niet in verband met het maximum aantal dansers op de dansvloer, maar onder het genot van een drankje op het overdekte en verwarmde terras, kun je wel sfeer proeven van het Line Dance. Wil je langskomen, geef je dan op via linedance@dorpshuisdrongelen.nl. De deuren gaan om 20.00 uur open.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl