De HartenBrigade heeft er 800 gasten bij

Foto: HartenBrigade
1 oktober 2020, 15:55
Verlopen

GIESSEN - In Giessen gaan de Brigadiers van de HartenBrigade een wel heel bijzonder hotel runnen, namelijk een Wormenhotel. Gemeente Altena stelde er 5 beschikbaar en op 1 oktober werd de eerste officieel in gebruik genomen.

Wethouder Roland van Vugt kreeg van ‘vermiculturist’ Mark Thur 800 wormen overhandigd, die vanaf nu hun intrek namen in het Giessense hotel. Ze werden meteen door drijvende krachten achter de HartenBrigade verwend met appelschillen, afkomstig van de AppeltaartBrigade.

Afval van het Groene Hart en restjes uit de keuken zullen vanaf nu omgezet worden in compost. Janine en Nicolette van de HartenBrigade zien het als een mooie duurzame toevoeging aan al het anderen dat al in en om de HartenJager georganiseerd wordt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl