Aangepaste Sinterklaas activiteiten in Woudrichem

Foto: Redactie
3 oktober 2020, 09:46
Verlopen

WOUDRICHEM - Een traditionele aankomst van Sinterklaas met de pakjesboot in de historische haven in Woudrichem zit er dit jaar niet in. Wat dan wel?

De organiserende stichting denkt na over een rondrit van Sinterklaas en zijn Pieten door Woudrichem op 21 november. Het pietensportfeest op zaterdag 28 november kan vooralsnog gewoon doorgang vinden omdat dit alleen voor kinderen bedoeld is.

Een huisbezoek van Sinterklaas en zijn gevolg is helaas niet mogelijk. Als alternatief is een speciale Sint en Piet bezorgservice bedacht. De pakjes worden niet in maar aan huis bezorgd. Op deze manier hoopt de stichting toch nog een leuk kinderfeest te organiseren. Sinterklassstichting Woudrichem realiseert zich dat er de komende weken nog van alles kan veranderen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl