Oerlemans Plastics verdubbeld productielocatie in Giessen

Foto: Oerlemans Plastics
3 oktober 2020, 06:29
Verlopen

GIESSEN - De markt voor hoge kwaliteit flexibele kunststof verpakkingen is wereldwijd sterk aan het toenemen. Oerlemans Plastics is sinds 1972 actief in deze markt en wil haar capaciteit als producent en kennispartner verder uitbreiden.

Om deze reden heeft het bedrijf afgelopen vrijdag het startsein gegeven voor de bouw van een grote uitbreiding met ruim 8.800 extra vierkante meters voor de locatie in Giessen. Bij de fabriek in Giessen worden het komende jaar uitbreidingen gedaan voor alle onderdelen van het proces; uiteenlopend van kantoorfaciliteiten tot en met productie- en opslagcapaciteit. De bouw van de extra fabrieksruimte en kantoren zal op het eigen terrein van Oerlemans Plastics gerealiseerd worden.

Oerlemans Plastics directeur Johan Kranenbroek ziet met de uitbreiding een belangrijke stap om te blijven voldoen aan de actuele vraag. De Oerlemans Packaging Group, waar Oerlemans Plastics onder valt, investeert sinds 1992 in verduurzaming van haar productaanbod. Het familiebedrijf produceert klant specifieke, flexibele kunststof verpakkingen en folies van hoge kwaliteit. Het hele proces staat in het teken van circulair ondernemen volgens het Rethink principe, waarin materiaal reductie en gebruik van duurzame grondstoffen speerpunten zijn.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl