Peuterochtend Ridders en Kastelen bij Basisschool Oudendijk

Foto: Pixabay
3 oktober 2020, 06:11
Verlopen

OUDENDIJK - Basisschool Oudendijk houdt op 13 oktober een Peuterochtend over Ridders en Kastelen. Peuters van 2 tot 4 jaar zijn met hun ouders van harte welkom om op deze open ochtend de kleuterklas te ontdekken.

De peuters gaan deze ochtend aan de slag met Ridders en Kastelen. Er worden verhalen verteld, ze mogen knutselen of misschien zelf wel even een dappere ridder spelen. Natuurlijk krijgen de kinderen ook alle ruimte om de klas te verkennen. In verband met de coronamaatregelen is er maar plek voor een beperkt aantal kinderen. Men houdt daarom twee rondes van 08.45 tot 09.45 uur en van 10.00 tot 11.00 uur. Per kind is er één ouder welkom. Aanmelden via info@bsoudendijk.nl is verplicht.

Kleuters stromen het hele jaar bij de kleuterklassen in. Daarom heeft BSOudendijk besloten om drie keer per jaar een peuterochtenden te organiseren; in februari, juni en oktober. Ouders die op de peuterochtend verhinderd zijn, maar toch snel op school willen komen kijken, kunnen een afspraak maken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl