Vloggers op VMBO de Schans in Sleeuwijk

Foto: Marianne de Bruijn
3 oktober 2020, 06:14
Verlopen

SLEEUWIJK - Voor leerlingen uit groep 8 breekt een bijzonder jaar aan. Volgend jaar maken zij de overstap naar de middelbare school. Maar een nieuwe school uitkiezen wordt in deze vreemde tijd wel lastig.

Daarom heeft VMBO de Schans in Sleeuwijk vier leerlingen benaderd die de komende tijd vlogs gaan opnemen in de school. Iedere vrijdag wordt er een nieuwe vlog op de website van de school geplaatst, zodat toekomstige leerlingen van alles te weten komen over deze leuke school. Op vrijdag 9 oktober komt de eerste vlog online via https://schans.cvo-av.nl/.

De Schans is onderdeel van Stichting Christelijk Voortgezet Onderwijs Alblasserwaard-Vijfheerenlanden (CVO-AV) en biedt onderwijs op basis-, kader- en gemengd theoretisch niveau. In de bovenbouw kunnen leerlingen kiezen uit twee profielen. Zorg en Welzijn voor beroepen in de zorg, onderwijs, horeca, toerisme, bakkerij en voedingsmiddelen. Het profiel Dienstverlening en Producten heeft te maken met beroepen in de techniek, technologie, ondernemen zoals werken in winkels of in de transport en logistiek of een beroep wat met sport te maken heeft.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl