Nutrilab start coronateststraat in Giessen

Foto: Redactie
9 oktober 2020, 19:14
Verlopen

GIESSEN - Nutrilab B.V. uit Giessen gaat in samenwerking met Huisartsenpraktijk Giessen-Rijswijk per maandag 12 oktober 2020 een coronateststraat openen in Giessen.

Particulieren van minimaal 12 jaar oud en werknemers van bedrijven kunnen zich van maandag tot en met vrijdag, van 08.00 tot 18.00u, laten testen op het terrein van Van der Stelt Transport aan de Expeditiestraat 9 in Giessen. Mensen die zich laten testen ontvangen binnen 24 uur na afname van de test hun testresultaat. Positieve resultaten, wanneer er corona vastgesteld is, worden doorgegeven aan de GGD. Kosten voor een test zijn €119,00. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Mensen die zich laten testen kunnen met de auto door de teststraat rijden en worden vanuit hun auto getest. Mensen die zich laten testen hoeven niet persé klachten te hebben om toch een test te kunnen laten afnemen. Voor bedrijven is het mogelijk om vouchers te kopen voor hun werknemers waarmee men korting krijgt bij afname van een bepaald aantal testen. Uitslagen van de testen worden alleen doorgeven aan de desbetreffende werknemer.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl