Ouders op de bres voor behoud kinderopvang

Foto: De Regenboog
9 oktober 2020, 18:05
Verlopen

NIEUWENDIJK - Ouders in Nieuwendijk laten per brief aan de gemeenteraad van Altena weten, dat zij willen dat het ook tijdens de nieuwbouw van basisschool De Regenboog mogelijk blijft om hun kinderen in het eigen dorp zelf naar de kinderopvang te brengen.

Tijdens de bouw van de school verplaatst Trema de kinderopvang van 0 tot 4-jarigen tijdelijk naar Sleeuwijk. Het gedurende 1,5 jaar heen en weer brengen van de jonge kinderen van Nieuwendijk naar Sleeuwijk zal voor gezinnen veel stress met zich mee gaan brengen.

Als oplossing stellen de ouders voor om voor de kinderopvang in tijdelijke units te huisvesten bij de volkstuintjes in Nieuwendijk, die volgens hen sinds 1 oktober leeg zouden moeten zijn.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl