Nieuwendijkse Vreugdenhil op plek 9 voor ChristenUnie

Foto: Facebookpagina Hermen Vreugdenhil
11 oktober 2020, 11:24
Verlopen

NIEUWENDIJK - Hermen Vreugdenhil uit Nieuwendijk staat wederom hoog op de kandidatenlijst van ChristenUnie voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart. Dit keer op plek nummer negen.

De ChristenUnie staat in de peilingen op zes of zeven zetels. De politicus uit Nieuwendijk was eerder onder meer wethouder in de voormalige gemeente Aalburg en raadslid in Werkendam. Voor ChristenUnie/SGP in Brabant zit hij als fractievoorzitter in Provinciale Staten. Hermen Vreugdenhil: “Ik ben dankbaar en heb er veel zin in om weer namens de ChristenUnie kandidaat te mogen zijn. Als Statenlid mocht ik me de afgelopen jaren in Brabant inzetten voor een drugsvrije samenleving, omzien naar elkaar en een land waarin zorg voor de schepping en landbouw hand in hand gaan. Ik kijk er naar uit om die waardevolle ervaring vanuit de regio ook in te brengen in Den Haag.”

Begin vorig jaar bedankte Vreugdenhil om tijdelijk een Kamerzetel over te nemen van een partijgenoot met zwangerschapsverlof; hij zat toen midden in de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl