Snelle inzet brandweer voorkomt erger in Genderen

Foto: Redactie
13 oktober 2020, 21:48
Verlopen

GENDEREN - Op dinsdag 13 oktober zijn omstreeks 17.15 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Meerhoek in Genderen. Door een snelle inzet van de brandweer is een grote brand voorkomen.

Al snel na de eerste melding van een woningbrand werd opgeschaald naar ‘middelbrand’. De brandweerkorpsen van Wijk en Aalburg, Genderen en Waalwijk waren snel ter plaatse en wisten de brand, welke ontstaan was in de badkamer, snel te blussen. Er werd direct opgeschaald naar meerdere eenheden omdat de woning een rieten dak heeft.

Ambulancepersoneel controleerde enkele bewoners die rook hadden ingeademd. Er zijn geen slachtoffers gevallen bij deze brand. Even was er sprake van paniek in de buurt omdat bij een grote brand in mei dit jaar veel schade is ontstaan en er problemen waren met de bluswatervoorziening. De bluswatervoorziening heeft nu niet tot problemen geleid.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl