Trema nodigt Nieuwendijkse ouders uit voor gesprek

Foto: Archief
13 oktober 2020, 20:53
Verlopen

NIEUWENDIJK - Trema heeft alle Nieuwendijkse ouders uitgenodigd voor een gesprek over de tijdelijke verhuizing van de kinderopvang naar Sleeuwijk.

Ouders in Nieuwendijk lieten vorige week per brief weten dat zij willen dat het ook tijdens de nieuwbouw van basisschool De Regenboog mogelijk blijft om hun kinderen in Nieuwendijk naar de kinderopvang te brengen. Volgens een woordvoerder van Trema kan tijdens een gesprek worden gekeken hoe aan de wensen van ouders tegemoet kan worden gekomen.

Tijdens de bouw van de school verplaatst Trema de kinderopvang van 0 tot 4-jarigen, voor mogelijk 1,5 jaar, naar Sleeuwijk. Dit kan voor gezinnen veel stress met zich mee gaan brengen. In Nieuwendijk is nog gekeken naar andere mogelijke opvanglocaties, maar geen van die locaties voldoet aan de eisen die gesteld worden. Een woordvoerder van de gemeente Altena laat weten dat in de brief van de ouders de indruk gewekt wordt dat ruimtegebrek het probleem is, maar dat is niet aan de orde.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl