Lucky Lion Altena Corona Hulpfonds

Foto: Lions Werkendam
18 oktober 2020, 18:07
Verlopen

ALTENA - Ook binnen de Gemeente Altena zijn veel verenigingen, organisaties, clubs en vrijwilligers die de afgelopen maanden en nog steeds getroffen zijn en worden door de coronacrisis. De Lionsclub Werkendam stelt een fonds beschikbaar ter waarde van 10.000 euro.

Een steuntje in de rug om deze moeilijke tijd door te komen. En dat doen ze speciaal voor kleinere niet-commerciële organisaties, die niet kunnen terugvallen op veel andere ondersteuning. Het Lucky Lion Altena Corona Hulpfonds is vernoemd naar een speciale vakantiebungalow, voor gehandicapten en minder validen, die Lionsclub Werkendam tot voor kort bezat. Het Lucky Lion Altena Corona Hulpfonds stelt een bedrag van totaal € 10.000,00 beschikbaar. Uit het fonds wordt na goedkeuring een bedrag van €250,- tot maximum € 1.000,- per aanvrager toegekend.

Als u aanmerking wilt komen, stuur dan een email aan werkendam@lions.nl. Uiterste aanmelddatum is 26 november 2020. U ontvangt een kort aanvraag formulier, dat u per mail kunt retourneren voor 30 november 2020. Aanvragen worden behandeld door de GDC (Goede Doelen Commissie) van Lions Club Werkendam. Lions Club Werkendam is regionaal bekend van fundraising projecten zoals de Haring Party, Oog voor Elkaar, Lions Golfdag. Ook het Internationaal Lions Jeugduitwisselingsprogramma is bekend. Elk jaar worden 1 of meer kinderen uit de gemeente Altena door LCW naar het buitenland uitgezonden. Meer informatie vindt u op de website www.werkendam.lions.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl