Aanhouding vanwege vuurwerkoverlast

Foto: Pexels.com
25 oktober 2020, 20:40
Verlopen

NIEUWENDIJK - Zaterdag 24 oktober zijn meerdere jongeren in Nieuwendijk aangehouden, omdat zij vuurwerk afstaken.

Dit wordt door de wijkagenten van Altena op Instagram gemeld. Na een melding gingen de wijkagenten kijken bij het skatebaantje in Nieuwendijk. De jeugd stak daar vuurwerk af. Ook had het groepje nog meer vuurwerk op zak. Zij zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau. De jongeren worden gehoord en de Officier van Justitie gaat een beslissing nemen.

De wijkagenten van Altena laten weten: “Stop met het afsteken van vuurwerk, bewoners en dieren vinden het niet leuk. Wacht hiermee tot 31 december. Afsteken is een gratis ritje naar het bureau met flinke gevolgen van dien, denk daaraan. Je bent gewaarschuwd.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl