Wethouder van Vugt gaat in gesprek met inwoners Hank

Foto: Archief
5 december 2020, 19:10
Verlopen

HANK - De gemeenteraad van Altena besprak dinsdagavond het collegevoorstel om het milieustation in Hank te sluiten.

De raad had vooral aandacht voor het protest in de kern tegen die sluiting. Op voorspraak van de raad zei wethouder Roland van Vugt met de bewoners in gesprek te willen om te kijken naar de mogelijkheden van groeninzameling als het milieustation wordt gesloten. Eventueel zou dat kunnen op de huidige locatie in Hank.

Van Vugt is van mening dat het besluit om het aantal milieustations terug te brengen naar twee, goed te verdedigen is. Voor de verbetering van de dienstverlening op die stations wordt ruim 383.000 euro uitgetrokken. 15 december neemt de gemeenteraad een besluit over de milieustations.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl