Wederom brand in Veen en Wijk en Aalburg

Foto: Archief
13 december 2020, 17:02
Verlopen

VEEN - Opnieuw was het afgelopen zaterdag 12 december onrustig op het beruchte kruispunt van de Witboomstraat met de Van der Loostraat in Veen.

Er werd dit keer een auto en een stapel autobanden in brand gezet. Bij de brand stond een grote groep jongeren toe te kijken. De brandweer heeft het vuur geblust. Een berger heeft het wrak van de uitgebrande auto opgehaald en de gemeente heeft de brandresten opgeruimd. Vorige week zaterdagavond werd op dezelfde plek een auto in brand gestoken en eind november stond ook op deze plek een stapel autobranden in brand.

Zaterdagnacht 12 december werd op het Marktplein in Wijk en Aalburg de kerstboom in brand gestoken. De winkeliersvereniging Hart van Aalburg moest na een brand vorig jaar nieuwe verlichting aanschaffen ter waarde van 180,- euro. Deze verlichting kan na de brand van zaterdag wederom als verloren worden beschouwd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl