Afval rond feestdagen

Foto: Archief
20 december 2020, 11:49
Verlopen

ALTENA - Rond de feestdagen wordt afval in de gemeente Altena op andere dagen opgehaald. Bezoek de website www.mijnafvalwijzer.nl of gebruik de AfvalAltena-app op je smartphone voor de juiste ophaalmomenten in uw kern.

Ook voor het wegbrengen van afval dient u rekening te houden met gewijzigde openingstijden. Rond de feestdagen worden de verzamelcontainers in de milieuparkjes, zoals de containers voor blik, glas, textiel en luiers, op andere tijdstippen geleegd. Houd hier rekening mee door uw afval bijvoorbeeld pas na 1 januari naar het milieuparkje te brengen. Rond de jaarwisseling worden containers helemaal gesloten om vandalisme te voorkomen. Zet uw afval nooit naast de bakken. Dit trekt ongedierte aan.

De milieustations in Giessen en Werkendam hebben gewijzigde openingstijden. Het milieustation in Hank is voorlopig geheel gesloten. Kijk op de website www.gemeentealtena.nl voor verdere details.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl