Oerlemans Plastics slaat eerste paal voor uitbreiding productielocatie Giessen

Foto: Oerlemans Plastics
8 januari 2021, 17:13
Verlopen

GIESSEN - Woensdag 6 januari heeft directeur Johan Kranenbroek van Oerlemans Plastics de symbolische eerste paal geslagen voor een imposante uitbreiding van het bedrijf.

Naast de huidige fabriek aan de Industrieweg in Giessen komt ruim 8.800 vierkante meters aan extra productie- en kantoorfaciliteiten. Vanwege de huidige lockdown was er geen publiek bij het officiële moment aanwezig. De nieuwbouw maakt het mogelijk om te kunnen blijven voldoen aan de verwachte groei en verduurzaming in de markt voor hoogwaardige flexibele kunststof folies en verpakkingen.

Oerlemans Plastics is sinds 1972 actief in deze markt en gaat haar capaciteit als producent en kennispartner verder uitbreiden. Oerlemans Plastics directeur Johan Kranenbroek is blij met het feit dat een eerste stap is gezet voor de nieuwbouw: “Naast deze heipaal volgen er nog 1.699 exemplaren voor een stevig fundament onder de nieuwe fabriek. De bouw is onderdeel van een bredere investering, waarbij de focus ligt op groei bij alle zes bedrijven die deel uitmaken van de Oerlemans Packaging Group. Hier in Giessen komen onder andere kantoren, opslagcapaciteit, een silostraat en machines voor het produceren van hoogwaardige verpakkingen.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl