Betaalbaar glasvezel voor de bedrijventerreinen in Altena binnen handbereik

Foto: DELTA Fiber Netwerk
18 januari 2021, 06:00
Verlopen

ALTENA - Ondernemers en bewoners op de geselecteerde bedrijventerreinen in Giessen, Veen, Werkendam en Wijk en Aalburg kunnen zich aanmelden voor betaalbaar glasvezelinternet. Dit kan tot en met 26 maart 2021.

Ondernemers en bewoners die voor deze datum een abonnement afsluiten, betalen geen aansluitingskosten. Bij voldoende aanmeldingen kan naar verwachting voor de zomer al gestart worden met de aanleg. Wijnand van der Hoeven, raadslid in de gemeente Altena en specialist convenanten bij DELTA Fiber Netwerk, is blij met het initiatief om de bedrijventerreinen volledig te voorzien van glasvezel: “Wat goed om te horen dat DELTA Fiber Netwerk nu ook aan de slag gaat op de bedrijventerreinen in Altena. Het belang van digitalisering is enorm; van mooie 3D-presentaties in de autobranche tot foto’s op studiokwaliteit in webshops. En niet te vergeten de uitwisseling van complexe tekeningen in de haven. Voorbeelden genoeg waar een goede en betrouwbare internetverbinding een voorwaarde is voor onze handel. Op deze manier maakt Altena weer een stap in de goede richting als vestigingsplaats voor bedrijven.”

Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Fiber Netwerk. Zij werken samen met diverse landelijke en lokale telecomaanbieders. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van de bedrijventerreinen in Giessen, Veen, Werkendam en Wijk en Aalburg binnenkort beschikken over supersnel betaalbaar internet via glasvezel. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Fiber Netwerk? Doe dan de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl/zakelijk. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in uw regio.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl