Enquête nieuwe website vacatureplatform Altena Werkt

Foto: Archief
23 januari 2021, 12:48
Verlopen

ALTENA - AltenaWerkt brengt mensen die op zoek zijn naar een baan of een bijbaan samen met lokale bedrijven. De website wordt binnenkort vernieuwd en daarvoor heeft men uw hulp nodig.

AltenaWerkt is voortgekomen uit één van de icoonprojecten in de aanloop naar het ontstaan van de gemeente Altena. Op de website moeten werkgevers en werknemers uit de regio bij elkaar komen voor vacatures, bijbaantjes, vakantiewerk en stages. Doordat de website enkel de vacatures in Altena toont, kunnen werkzoekenden eenvoudig zien waar er werk te vinden is in de regio. Waarom zou u immers ver reizen voor werk als u ook in de buurt aan de slag kunt.

Achter de schermen wordt er gewerkt aan het vernieuwen van AltenaWerkt. Daarvoor is er een doelgroep enquête opgesteld. Het invullen van de enquête duurt maximaal 3 minuten. Vul de enquête in via de link en maak daarbij ook nog kans op een mooie prijs. Open de enquête via https://forms.gle/qgE5jjgZDtkWfd4Q7.

Luister hier naar het interview met Jacco de Waal.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl