Stel kunst tentoon achter je eigen raam

Foto: Facebook Stichting Kunst
31 januari 2021, 12:47
Verlopen

ALTENA - Stichting Kunst organiseert diverse kunstzinnige workshops in de gemeente Altena. Vanwege de coronamaatregelen liggen alle activiteiten nu stil. Onder de naam 'Kunst voor je raam' is er een initiatief ontstaan om allemaal een schilderij of tekening voor je raam te plaatsen.

Je hoeft absoluut geen kunstenaar te zijn om mee te doen. Iedereen kan meedoen van jong tot oud, professioneel of amateur, daar gaat het nu niet over. Kunst is er voor iedereen en samen ga je door deze moeilijke periode. Op de Facebookpagina Kunst Voor Je Raam zijn al honderden foto’s binnengekomen vanuit heel Nederland.

Meedoen is simpel. Plaats een tekening, schilderij of ander kunstwerk voor je raam en deel deze op social media (Facebook en Instagram). Dan kunnen zoveel mogelijk mensen van jouw kunstwerk genieten. Vergeet niet #kunstvoorjeraam te vermelden. Bovendien is de kunst een leuk gezicht voor de vele wandelaars die voorbij lopen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl