Jongerenraad Going4Altena organiseert ‘The Next Step’

Foto: Sander van Strien
3 februari 2021, 20:56
Verlopen

ALTENA - De jongerenraad Going4Altena organiseert op woensdag 17 februari een digitale informatieavond via Zoom. Deze informatieavond staat in het teken van de belangrijkste zaken die komen kijken bij het zijn van een student en het zijn van een 18+’er.

Jij zit in je examenjaar op de middelbare school. Na het halen van je diploma ga je studeren op het mbo, het hbo of het wo. Je bent dus bijna een échte student. Als je binnenkort ook nog eens 18 wordt, gaan er veel wegen voor je open, maar hier komt ook veel verantwoordelijkheid bij kijken. Je zal veel dingen zelf moeten regelen.

De avond is opgedeeld in vier rondes van ieder een half uur. De verschillende rondes krijgen de volgende thema’s mee: de studieronde, zorgverzekering, wonen en stemrecht. De rondes worden vertolkt door verschillende sprekers van onafhankelijke organisaties. Er is uiteraard ruimte om vragen te stellen aan de professionals. Mocht je op voorhand al vragen hebben, stuur dit dan door naar info@jongerenraadgoing4Altena.nl. Op de website jongerenraadgoing4altena.nl is alle informatie na te lezen en zie je ook hoe je de avond digitaal kunt bijwonen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl