Maandag 8 februari wordt er geen afval opgehaald in Altena

Foto: Redactie
8 februari 2021, 10:38
Verlopen

ALTENA - Door het winterse weer is het voor de chauffeurs en beladers niet verantwoord vandaag de weg op te gaan. "Vandaag wordt er geen afval opgehaald. Haal uw zakken en (papier) container binnen!", schrijft de gemeente Altena.

Dat betekent dat er in de kernen Hank, Dussen, Nieuwendijk, Veen en Wijk en Aalburg geen plastic afval wordt ingezameld. In Werkendam wordt het restafval niet opgehaald. In Hank moet de papierbak ook niet aan straat, deze zal ook niet geleegd worden.

De gemeente Altena laat weten: “In overleg met de Afvalstoffendienst wordt overlegd wanneer het niet-ingezameld afval kan worden opgehaald. Daar kunnen we op dit moment nog geen toezeggingen over doen.” Ook de milieustations zijn gesloten. De gemeente verwijst naar hun website voor de laatste updates.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl