Joachim Nieuwhoff volgt Adri den Dekker op als Directeur Inkoop van HAK

Foto: HAK
19 februari 2021, 09:59
Verlopen

GIESSEN - Joachim Nieuwhoff (48) is per 1 februari 2021 in dienst getreden als Directeur Inkoop van HAK. Hiervoor werkte hij als Directeur bij The Greenery.

Bij HAK volgt hij Adri den Dekker op die na bijna 50 dienstjaren, waarvan de laatste 15 jaar bij de groentefabrikant in Giessen en daarvoor 34 jaar bij Jonker Fris, met pensioen is gegaan, maar nog aanblijft als adviseur tot eind juni. Joachim Nieuwhoff heeft een uitgebreide ervaring met Groente en Fruit, opgedaan in diverse rollen en senior managementposities.

Na zijn studie aan de HAS werkte hij in de export van groente en fruit en deed daarna veel kennis op in de retail via inkoopfuncties bij Edah, Laurus, Sligro en Superunie. HAK ceo Timo Hoogeboom is blij een zeer bekwame opvolger van Adri den Dekker te hebben gevonden: “Joachim zal als Directeur Inkoop zich allereerst richten op onze reguliere en seizoensgebonden inkoopactiviteiten en de verhouding met onze telers met wie we al jaren een wederzijds afhankelijke relatie hebben. Daarbij zal hij verder leiding en uitvoering geven aan de transitie die we als groentefabrikant doormaken, vooral op het gebied van duurzame teelt die onderdeel is van onze Groene Keuken strategie.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl