Live-uitzending ‘Verkiezingen in duidelijke taal’

Foto: Archief
2 maart 2021, 18:11
Verlopen

WOUDRICHEM - Woensdag 17 maart zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Waarom is stemmen belangrijk? En hoe maakt u uw keuze? Dit en meer komt aan bod bij de live-uitzending ‘Verkiezingen in duidelijke taal’ van de Bibliotheek op 9 maart.

Iedereen heeft met politiek te maken. De campagnes van de politieke partijen zijn in volle gang. De overheid vraagt u om uw stem uit te brengen. De Bibliotheek is dé plaats waar iedereen toegang heeft tot informatie. Dat geldt ook voor deze verkiezingen. Zodat u bij het stemmen weet waarover het gaat. Daarom organiseren de West- Brabantse Bibliotheken samen een live-uitzending over de Tweede Kamerverkiezingen.

Op dinsdag 9 maart om 19.00 uur start de live-uitzending op YouTube. Wilt u de uitzending zien? Meld u dan aan bij de Bibliotheek. Dat kan telefonisch of via de website van de Bibliotheek. U ontvangt, na uw inschrijving, een link van de Bibliotheek om in te loggen. Meer informatie vindt u op bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl