Van der Stelt Logistics en Bostik Benelux slaan de handen ineen

Foto: Van der Stelt Logistics/Bostik Benelux
25 maart 2021, 05:59
Verlopen

GIESSEN - Van der Stelt Logistics en Bostik Benelux, buren op het industrieterrein 'De Rietdijk' in Giessen, hebben een langdurige samenwerkingsovereenkomst getekend om de gezamenlijke groeiambities waar te maken.

Directeur Jaco van der Stelt: “Uiteindelijk is de samenwerking met letterlijk de buren niet alleen een logische maar ook een strategische keuze. Uitbreiding van de dienstverlening maakt ons nog meer toekomstbestendig en sluit aan bij de wensen van onze klanten.” Vincent Imbos, directeur van Bostik Benelux: “Met onze voorziene groei voor de komende jaren op onze productielocatie in Giessen lag ook een groot logistiek vraagstuk op tafel. Hier hebben we nu een goede oplossing voor gevonden.”

Vincent Imbos: “We verplaatsen onze logistieke bewegingen naar het warehouse van onze partner en tevens directe buren, wat we volledig in gebruik gaan nemen. Bijna alle laad- en losactiviteiten gaan ook daar op eigen terrein plaatsvinden.” Jaco van der Stelt: “De druk van wachtende vrachtwagens rondom de Expeditiestraat waar ook collega transportondernemers zijn gevestigd is groot. Met het opzetten van een zogenaamde ‘shuttle’ tussen ons warehouse en de productielocatie letterlijk naast ons verminderen we de verkeersdruk aanzienlijk en verhogen daarmee ook de veiligheid.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl