De Bibliotheek biedt hulp bij belastingaangifte

Foto: Archief
30 maart 2021, 18:20
Verlopen

WOUDRICHEM - Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw belastingaangifte? Of heeft u een vraag? Maak een afspraak voor het Belastingspreekuur bij de Bibliotheek.

Het Belastingspreekuur is elke vrijdagochtend in maart en april van 10.00 tot 12.00 uur. Vrijwilligers helpen u bij het invullen van uw aangifte of het aanvragen van uitstel. Het spreekuur is op De Werf in Woudrichem. Wanneer, door de coronamaatregelen, de afspraken niet in de Bibliotheek plaats kunnen vinden, helpen de vrijwilligers u telefonisch. Het spreekuur is gratis en u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Een afspraak maken is nodig. Dat kan telefonisch (085) 040 11 63, per mail digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl of via de website bibliotheekaltena.nl/belastingaangifte2020. Op het moment dat de afspraak gemaakt wordt, helpt een medewerker van de Bibliotheek u bij het aanvragen van de zogenaamde DigiD Machtiging.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl