Beachvolleybal op topniveau

Foto: Weeda Media
6 april 2021, 18:01
Verlopen

WERKENDAM - Vijf teams, trainend op de Copakadijk in Werkendam, konden voor het eerst hun krachten meten tijdens het traditionele paastoernooi bij Beachsport Vereniging Werkendam. Dit toernooi werd wegens corona afgewerkt met alleen leden en zonder publiek.

Toch was het mooi om te zien hoeveel zin de toppers hadden om weer in officiële wedstrijden uit te komen, na maandenlang in kleine groepjes getraind te hebben. Na spannende poulewedstrijden en een finaleronde was het uiteindelijk het team Lynn van Mill/Jill Weeda dat het hoogste treetje van het podium mocht beklimmen. Het zilver ging naar Sarah van Esch/Anique Tavenier, terwijl het nieuwe team Julia Kee/Rianne Stok tekende voor het brons.

Deze wedstrijden vormden een mooie opmaat voor de beachcompetitie, waarvan Beachsportvereniging Werkendam hoopt dat deze komende zomer gespeeld mag gaan worden en waar men deze teams zeker in de top- en eredivisie gaan tegenkomen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl