Smakelijke wandeling door de Vesting Woudrichem

Foto: Pixabay
11 april 2021, 11:31
Verlopen

WOUDRICHEM - In COVID-tijd toch culinair genieten? Dat kan op een manier die je niet eerder beleefd hebt. Smakelijke wandeling neemt je namelijk mee op culinaire ontdekkingsreis langs restaurants die je misschien nog niet kent. Op zaterdag 17 en zondag 18 april is de wandeling in en rond Woudrichem.

In de Vestingstad Woudrichem maak je een gezellig rondje tijdens de stadswandeling in een historische omgeving. De wandeling is tussen de 5 en 8 kilometer. Je start bij de Pannekoekenbakker waar je gratis kunt parkeren. De leukste weg naar Slot Loevestein is over het water. Terwijl de veerboot de hekgolven van enorme bakschepen trotseert zie je in de verte Slot Loevestein aan de horizon opdoemen. Wat een manier om het slot te benaderen! Het vissersstadje Woudrichem is een stad met een rijke geschiedenis en een bijzondere sfeer.

Deze route heeft 4 lekkernijen en een kaartje kost € 24,-. De horecastops die mee doen tijdens deze smakelijke wandeling zijn www.zuswoudrichem.nl, www.bal-dadig.nl, www.restaurantdestroming.nl en www.pannekoekenbakker-woudrichem.nl. Aanmelden kan via www.smakelijkewandeling.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl