Aangepaste Dodenherdenking in Woudrichem

Foto: Stichting Gedenkteken Oorlogsslachtoffers
29 april 2021, 08:03
Verlopen

WOUDRICHEM - Ook dit jaar hebben de coronamaatregelen invloed op de Dodenherdenking in Altena.

Zo gaat de Stichting Gedenkteken Oorlogsslachtoffers in Woudrichem de herdenking op 4 mei digitaal uitzenden. Samen met de leerlingen van basisschool De Zaaier uit Andel is een programma samengesteld dat onder meer in de Martinuskerk is opgenomen.

Vanzelfsprekend wordt er om acht uur twee minuten stilte gehouden, waarna twee bestuursleden van de stichting een krans leggen bij het monument. Het programma van de herdenking in Woudrichem is op 4 mei vanaf 18.45 uur te zien via het YouTube-kanaal van de Stichting Gedenkteken Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl