Man aangehouden voor bedreiging en belediging politieagent

Foto: Sander van Strien
14 mei 2021, 07:59
Verlopen

NIEUWENDIJK - Politiemensen hebben woensdagavond 12 mei 2021 kort voor middernacht bij het politiebureau aan de Doornseweg in Nieuwendijk een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van bedreiging en belediging van een politieambtenaar in functie.

De man was naar het bureau gekomen, omdat er vernielingen waren gepleegd aan zijn auto, maar keerde zich verbaal tegen de politiemensen die hem te woord stonden. Hij beledigde een van de politiemensen nogal grof. Toen die daar wat van zei, begon de verdachte de agent te bedreigen. Daarop is hij aangehouden.

Hij is overgebracht naar het politiecellencomplex in Breda. Ook tijdens de rit naar het cellencomplex schold hij de politiemensen in de auto uit. De verdachte heeft de nacht in de cel doorgebracht en is een dag later verder verhoord.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl